Adventure ent

Biathlon laserpower small logo

Verhuur biathlon


Verhuur biathlon laserpower simulator

De biathlon laserpower simulator komt uit de biathlonsport. Om jongeren op een veilige manier met de biathlonsport te laten kennismaken werd een biathlonsimulator ontwikkeld. Het wapen en het doel ziet er net zo uit als bij het echte biathlon.

Bij deze biathlonsimulator gebruikt men echter geen kogels maar lasertechnologie. Voordeel: 100% veilig en overal inzetbaar. Ook in beperkte ruimtes, zoals op een beurstand, clublokaal, leslokaal of in een sporthal. Een biathlonsimulator set bestaat uit een geweer en een doel met telkens 5 rozen. Bij elk gelukt schot gaat de roos groen oplichten. Voor de toeschouwers dus eenvoudig om volgen en het vergroot de spektakelwaarde. De moeilijkheidsgraad en de schietafstand kan men moeiteloos aanpassen.

Het principe van biathlon is eenvoudig. De deelnemers moeten een bepaalde afstand skiën en tussendoor wordt er geschoten worden op 5 doelen. De snelste rijder is niet noodzakelijk de winnaar. Maar diegene die het best de hartslag onder controle kan houden en alle doelen treft. Elke misser levert een strafronde op en dus tijdverlies.

Een biathlonwedstrijd blijft spannend tot op het einde. De kijkersaantallen in de klassieke biathlonlanden zoals Duitsland, Noorwegen, Zweden en o.a. Rusland blijven maar stijgen.

Bij zomerbiathlon worden de ski's vervangen door rolski's. Er wordt een parkoers uitgezet met een schietstand. Na elke ronde wordt er geschoten. Voor elke misser moet men een strafronde afleggen.

Zomerbiathlon kan men ook recreatief beoefenen. Men kan ook het skiën of rolskïen vervangen door lopen, fietsen of skeeleren. Mogelijkheden te over.

 

mogelijkheden

De biathlonsimulator kan door iedereen vanaf 6 jaar gebruikt worden. Hierna geven we een paar mogelijkheden van de biathlonsimulator.

Fun shooting

Eenvoudige opstelling. 1 Anschuetz laserpower wapen, een doel en een afstandsbediening. Het doel wordt opgesteld op een afstand van maximum 10 meter. De schutter tracht zo snel mogelijk de vijf targets te raken. Het doel wordt gereset met de afstandsbediening. Een combinatie van meerdere doelen is mogelijk.

Prijs per set.
Een set omvat een powerlaserwapen één doel en een afstandsbediening.

weekend / feestdagen*
weekdag*
1 dag
2 dagen
wapens
BTW
80

120

1
Incl.
120
180
2
Incl.
180
270
3
Incl.
270
400
4
Incl.
400
600
5
Incl.
600
900
6
Incl.
900
1300
7
Incl.

1300

1.500
8
Incl.

biathlon laserpower simulator met software:

Duel shooting

Deze opstelling is ideaal om te gebruiken op een beperkte ruimte zoals een beursstand of een clublokaal. Er worden twee doelen en twee wapens opgesteld. Op een computerscherm wordt afgeteld 3 - 2 - 1 - 0.

Op 0 beginnen de schutters naar de vijf doelen te schieten. De schutter die het snelst de vijf doelen raakt is winnaar. Er wordt automatisch een ranking bijgehouden van de 10 beste schutters. De doelen worden na elke schietbeurt automatisch gereset.

Geleverd met 2 Anschuetz laserpower wapens. 2 doelen, een PC met scherm en IQ-shooting software.

 

Prijs omvat een 2 powerlaserwapens, 2 doelen.

Huur van de software en pc.

weekend / feestdagen*
weekdag*
1 dag
2 dagen
wapens
BTW
Excl.
460
650
2
Incl.
 
Contact Us | © 2009 Adventure ent